Zen Pute

HAND CRAFTED COLLECTION

 

I en verden der komfort ofte kommer på bekostning av allergier, fremstår bokhvete puter som et frisk pust for de som søker en allergivennlig løsning for søvn. Tradisjonelle pute-fyllinger, som fjær og latex, har vært kjent for å utløse allergier og føre til problemer som astma og luftveislidelser.

Bokhvete-skallene, derimot, gir en hypoallergenisk alternativ. Bestående av over 90% kostfiber, er de ikke bare motstandsdyktige mot vanlige skadedyr, men mangler også allergener som finnes i tradisjonelle pute-fyllinger. En studie utført av medisinske forskere ved Uppsala Universitet i Sverige antyder til og med at allergier mot bokhvete puter er sjeldnere enn de som skyldes bokhvete-korn, som allerede er uvanlige.

Sammensetningen av bokhvete-skallene, rik på naturlige antioksidanter og immunogene stoffer, legger til en ekstra appell for de som søker et helsebevisst sovemiljø. I denne delen utforsker vi hvordan bokhvete puter kan gi en behagelig, allergivennlig søvn opplevelse, spesielt for de som er utsatt for sensitiviteter forårsaket av konvensjonelle pute-fyllinger.

 

Bestill bokhveteputen din her.
Følg oss på sosiale medier: Facebook og Instagram.