Zen Pute

HAND CRAFTED COLLECTION

 

Er du lei av å våkne opp med ryggsmerter og søker desperat etter en løsning som går utover vanlige puter? Se ikke lenger enn bokhvete puter. Til tross for det robuste navnet, tilbyr disse putene en unik kombinasjon av fasthet og fleksibilitet, noe som kan være en potensiell gamechanger for de som sliter med ryggproblemer.

Forskning fra Universitetet i Wroclaw i Polen antyder at bokhvete puter faktisk kan gi lindring for ryggsmerter. I en studie med 60 deltakere, der halvparten hadde skjelettplager, hevdet en betydelig andel å oppleve forbedret søvn med puter fylt med bokhvete. Det som er interessant, er at 80 prosent av deltakerne fant putene å være “moderat faste”, noe som viser tilpasningsevnen til bokhvete-skallene til brukerens vekt og posisjon.

Funnene fra undersøkelsen samsvarer med en studie fra 2019 i Sør-Korea, der det ble funnet at bokhveteputer var mer effektive for å redusere nakke- og skuldersmerter enn tradisjonelle latex-puter. Selv om det trengs mer omfattende forskning, indikerer disse tidlige resultatene at bokhvete puter har potensial til å adressere en av de mest vanlige helseproblemene globalt.

For nordmenn , der minst én av seks personer opplever ryggproblemer, kan disse putene være en potensiell game changer, og tilbyr ikke bare lindring, men også en unik søvnopplevelse som kombinerer fastheten til tradisjonelle puter med fleksibiliteten til moderne puter.

 

Bestill bokhveteputen din her.
 Følg oss på sosiale medier: Facebook og Instagram.